EXPLOZIE LA METROUL DIN LONDRA! Mai multe victime

Posted on Sep 15 2017 - 12:28pm by petre

Mai multe persoane au fost rănite, vineri, în urma unei explozii care a avut loc la staţia de metrou londoneză Parson Green, relatează site-ul cotidianului Express.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat responsabilitatea comiterii atacului terorist ce a avut loc vineri la metroul din Londra, în urma căruia au fost rănite 29 de persoane.

Anunţul a fost făcut la câteva ore după comiterea atacului de către agenţia de presă a organizaţiei teroriste, Amaq.

Metrou Londra

Autorităţile britanice au anunţat că 29 de persoane au primit îngrijiri medicale la spitale în urma incidentului terorist dintr-o staţie de metrou din Londra, informează agenţia de ştiri Reuters.

Serviciul Naţional de Sănătate a transmis că 21 de persoane sunt în continuare spitalizate, iar opt au fost deja externate.
Poliţia a transmis că nu există informaţii de persoane ale căror vieţi sa le fie pus în pericol din cauza rănilor suferite.

O parte a liniei de metrou din vestul Londrei, închisă în urma incidentului cu bombă

O parte a unei linii de metrou din vestul Londrei a fost închisă vineri în urma unui atac cu bombă pe care poliţia l-a catalogat drept un incident terorist, informează site-ul agenţiei Reuters.

Trenurile între Wimbledon şi Edgware Road din vestul Londrei au fost suspendate în urma exploziei unei bombe artizanale.

Comisarul de poliţie Neil Basu, coordonatorul unităţii antiteroriste din Londra, a declarat incidentul ca fiind unul cu caracter terorist. Acesta a precizat că nu poate confirma deocamdată cauza sau sursa declanşării exploziei.

Cel puţin 22 persoane au fost rănite în urma exploziei care a avut loc la staţia de metrou Parsons Green din Londra.

Cel puţin 100 de persoane s-ar fi aflat în garnitura de metrou de la Parson Green.
”Surse ale forţelor de securitate din Londra au identificat un suspect ce ar fi implicat în bombardarea staţiei de metrou Parson Green”, a declarat un corespondent al reţelei de televiziune Sky News.

Scotland Yard: Explozia de la staţia de metrou a fost declanşată de un dispozitiv improvizat

Explozia care a avut loc vineri la staţia de metrou londoneză Parson Green a fost declanşată de un dispozitiv improvizat, iar serviciul britanic de informaţii interne, MI5, participă la investigarea incidentului, a anunţat Poliţia Metropolitană din Londra, relatează site-ul publicaţiei The Guardian.

Comments

comments

About the Author