Explozie într-o mașină în care se aflau doi bărbați! Un om a murit!

Posted on iun. 24 2021 - 2:06pm by petre

 

UPDATE Unul dintre tineri a decedat
Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, tânărul care a fost găsit în stare de inconştienţă în urma exploziei a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.

O explozie a avut loc în urmă cu scurt timp în Bucureşti, într-o maşină în care se aflau doi bărbaţi.

Conform primelor informaţii, o butelie de sudură, aflată în maşină, a explodat. Doi bărbaţi, cu vârste de aproximativ 26-27 de ani, se aflau în vehicul.

În acest moment, unul dintre cei doi este în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator.

Maşina era în staţionare, pe Str. Braşov. Explozia nu a fost urmată de incendiu. La faţa locului acţionează două autospeciale SMURD.

Geamurile maşinii s-au făcut ţăndări

Ca urmare a exploziei, maşina are geamurile sparte şi a suferit deformări. Celui de al doilea tânar i se acordă primul ajutor.

„Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor.

Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, spun autorităţile.

Ştire în curs de actualizare.

Comments

comments

About the Author