EXCLUSIV! Ultima zi în redacția primului ziar apărut după1989 în România – cotidianul Timișoara

Posted on aug. 21 2014 - 10:17pm by petre

A trecut un an, unul atât de scurt încât parcămai ieri intram în redacția de pe Brediceanu săfinalizăm o nouăediție a Ziarului.

Dacăar fi fost azi, ar fi fost o ediție specială, cu supliment. Aveam subiecte grele, așa căam fi terminat la 2 noaptea sau poate am fi lăsat-o pe mâine noapte. Felix dupăgratii, Bomobonel afară. Rușii cu șenilele scârțâind la hotarele Europei civilizate, crimele oribile din Irak și Siria, războiul ciclic de pe pământul sfânt.

Din păcate actuala administrație localăa decis anul trecut majorarea aberantăa chiriei pentru modestul spațiu care în care s-a scris, vreme de 23 de ani, o publicație simbol a orașului nostru, Ziarul Timișoara.

Așadar, bolnav, Oscar Berger a fost nevoit săelibereze spațiul și, văimaginați, ce înseamnăsămuți un sediu în care ai avut activitate, implicit lucruri, neîntrerupt 23 de ani….

La câteva zile de la eliberarea redacției, Oscar Berger a murit. A trecut un an și sediul de pe Brediceanu e tot neocupat. Probabil îl va cumpăra cineva, nu-i așa? Văprezentăm în premierăși în exclusivitate imagini luate exact în urmăcu un an în redacția publicației Timișoara de pe strada Brediceanu.

Comments

comments

About the Author