EXCELENT! Cu trenul direct în Grecia! Vezi programul rutelor România-Grecia și cât costăbiletele

Posted on iun. 16 2016 - 12:28pm by petre

CFR Călători informeazăcăîn acest sezon estival cei care vor dori săajungăîn Grecia cu trenul vor avea o legăturădirectăîntre București Nord – Sofia – Salonic și retur, începând de vineri 17 iunie și pânăpe 4 septembrie a.c.

Tren Grecia

Pentru destinația Salonic, trenul va avea în compunere 4 vagoane (douăclasa a 2-a, unul de dormit și unul cușetă) și va circula o datăpe săptămînă, cu plecare din București vinerea și întoarcere din Salonic duminica, dupăcum urmează:

Tren Grecia orar

Un bilet pentru o călătorie dus, București – Salonic, costăaproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 52,10 euro la vagon cușetăde 6 locuri și 58,50 euro la vagon de dormit de 3 locuri. De asemenea, pentru cei care doresc săefectueze călătorii nelimitate, într-o anumităperioadă, cu trenul, în Grecia, recomandăm oferta tarifarăinternaționalăBalkan Flexipass. Biletele pot fi achiziționate din stațiile și agențiile CFR Călători deschise traficului internațional.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați săconsulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sau săcontacteze compania la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau săse adreseze personalului CFR din stații.

Comments

comments

About the Author