Euro 2024 se vede în Iulius Town!

Posted on iun. 12 2024 - 4:46pm by petre

Merită văzut împreună! Trăiește emoția competiției și vino în Iulius Town Timișoara pentru a susține naționala României la Euro 2024!

 

Euro 2024 se vede în Iulius Town! Fanii „sportului rege”, dar și pasionații de experiențe unice sunt așteptați în Iulius Town să vadă meciurile din cadrul Euro 2024 şi să susţină echipa României. Poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate fiecare moment de pe terasa food court-ului Iulius Mall, unde am pregătit o zonă specială pentru tine și prietenii tăi.

 

O lună întreagă plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar în Iulius Town, în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante „faze” ale meciurilor. Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie, terasa exterioară din zona food court-ului din Iulius Mall este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției. Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de bean bag-uri, răcoritoare și snacks-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

 

Nu uita că Iulius Town însoțește fiecare seară cu momente de divertisment, iar, în pauzele dintre meciuri, poți câștiga premii surpriză. Iar pentru a te convinge că „merită văzut împreună”, accesează filmulețul postat de Iulius Town!

 

Fii pregătit pentru o atmosferă plină de emoții și vino să îți susții echipa preferată la Euro 2024! Sponsorii evenimentului sunt: Coca Cola, Takis, Hisense, Gorenje.

Comments

comments

About the Author