„Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos!” – vezi cine a spus asta

Posted on apr. 11 2014 - 7:33pm by petre

„Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos. Astăzi, drumul european al României e pus în pericol de PSD. Domnul Ponta ne spune clar cămai are douăpiedici în calea sa: justiția și presa liberă. Lucrurile sunt simple, Traian Băsescu și partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu îl opri pe domnul Ponta săpunămâna pe putere, PSD săfie peste tot. (…) Partidul lor (PSD – n.r.) trăiește de pe urma baronilor, partidul nostru (PNL – n.r.) trăiește din valori și nu ia voturi cu remorca. Pentru aceste lucruri ne-am bătut mereu, iar când aceste lucruri au fost încălcate, ne-am despărțit și de Traian Băsescu și de PSD”, a declarat liderul Partidului Național Liberal.Iorgulescu Ponta

Crin Antonescu a participat, vineri, la Timișoara, la lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare care se vor desfășura în 25 mai.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Timișoara, la lansarea candidaților partidului la alegerile europarlamentare, căel l-a adus pe premierul Victor Ponta la putere și cătot el îl va da jos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Comments

comments

About the Author