Etnobotanice, consumate pe stradăla Timișoara

Posted on mart. 23 2015 - 11:39am by petre

Sâmbătă, 21 martie 2015, în jurul orelor 19.30, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timișoara, aflându-se în serviciul de patrulare,pe strada Nicolae Titulescu, au observat un grup de trei tineri care au devenit agitați la vederea echipajului.

Înurma legitimării, echipajul de jandarmi a constatat căM.L.M. și D.M., ambii în vârstăde 20 ani și D.D.C. în vârstăde 19 ani își pregăteau „țigaretele„ pentru consum. COLOMBIA-MARIJUANA-DOSE

Încontinuare s-a procedat la efectuarea percheziției corporale a celor în cauză, ocazie cu care asupra a doi din cei trei, s-au găsit țigarete confecționate manual, conținând o masăvegetalăde culoare verde și mai multe pliculețe conținând semințe.

Ulterior, dupăce aceștia au fost conduși la sediul unității de jandarmi, cei trei au declarat căau vândut, respectiv cumpărat, substanțe etnobotanice, pentru suma de 60 lei / gram, pentru consumul propriu.
Celor trei le-au fost întocmite actele de sesizare și predate polițiștilor de la B.C.C.O. Timișoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc.

Comments

comments

About the Author