Elisabeta, infirmiera la ATI, găsită moartă într-o mașină! Avea 39 de ani și trei copii

Posted on mai 25 2021 - 6:12pm by petre

Tragedie fără margini în familia unei infirmiere ATI din Buzău.

 

Femeia de 39 de ani, a fost găsită moartă într-o maşină, luni, după ce fusese dată dispărută de familie în cursul zilei de vineri.

Elisabeta, mamă a trei copii, plecase de acasă pe 20 mai în urma unei neînţelegeri în familie, iar o zi mai târziu apărea pe siteul Poliţiei Române la persoane dispărute.

„În data de 21 mai 2021 un buzoian a sesizat Poliția pentru dispariția soției de la domiciliu survenită cu o zi în urmă. Azi, 23 mai 2021, un cetățean anunțat organele de poliție după ce a întâlnit pe o stradă de la marginea municipiului Buzău o persoană de sex feminin ce părea decedată într-un un autoturism. Victima lucra la Spitalul Județean de Urgență Buzău”, au anunţat oamenii legii.

 

Locul ales pentru a-şi pune capăt zilelor era unul izolat şi rar circulat de oameni. Potrivit stiridinsursebuzau.ro, în zonă se depozitează gunoaie menajere şi se află o cale ferată dezafectată, iar femeia ar fi fost moartă de mai bine de 48 de ore.

Alături de ea, oamenii legii au descoperit mai multe pachete de țigări, o sticlă de apă goală, o bluză de traning albă, dar şi biletul de adio. Pe maşină, se aflau şi urme de plame și un desen. Nu se ştie încă dacă erau ale copiilor săi.

Comments

comments

About the Author