Elevii timisoreni pot sa devina parteneri in companiile si institutiile din oras

Posted on ian. 11 2011 - 1:47pm by petre

Elevii de liceu din ultimii ani au parte de un eveniment inedit la Timi?oara. Job Shadow Day/ Parteneri pentru o zi ofer? posibilitatea elevilor de clasa a XI-a ?i a XII-a s?-?i fac? o imagine real? asupra comunit??ii de afaceri ?i a viitorului loc de munc? vizat.

Tinerii vor deveni pentru o zi umbra uneia dintre persoanele angajate la institu?iile sau companiile partenere ?i vor putea dobndi o mai bun? perspectiv? despre ceea ce presupun anumite locuri de munc? din ramura pe care ?i-au ales-o, despre responsabilit??i ?i munca n echip?.

Cea de-a doua edi?ie a Job Shadow Day este organizat? de Junior Achievement Romnia n parteneriat cu ?coala de Arte ?i Meserii Gheorghe Atansiu Timi?oara. Programul se va derula in trei etape. ntre 10 ?i 31 ianuarie va avea loc perioada de nscrieri ?i completare a contului personal pe www.jobshadow.ro, n 3 martie se va derula ziua de shadowing n cadrul companiilor, iar n perioada 8 28 martie va avea loc evaluarea pentru program ?i primirea diplomelor de participare.

Comments

comments

About the Author