Elena Udrea a demisonat din PDL. Merge la Partidul Mișcarea Populară

Posted on ian. 30 2014 - 3:52pm by petre

Deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, căa demisionat din partid, au declarat, pentru agenția Mediafax, surse democrat-liberale. Pânăla ora transmiterii acestei știri, Elena Udrea și Gheorghe Flutur nu au putut fi contactați.

Elena Udrea, care a înștiințat joi conducerea PDL cădemisioneazădin partid, va merge la Partidul Mișcarea Populară, au declarat pentru agenția de presăsurse politice.

PDL convocase pentru 1 februarie, la Brașov, Colegiul Director lărgit și Biroul Permanent Național al partidului, la care fusese invitatăși Elena Udrea, pentru „a explica declarațiile sale publice critice fațăde deciziile partidului”.

Surse din PDL au arătat căastfel de convocări preced de obicei deciziile de excludere din partid.

Conform surselor citate, joi însăElena Udrea l-a sunat pe Gheorghe Flutur, căruia i-a spus cănu vine la Brașov și căa demisionat din partid.

Elena Udrea Basescu Traian (680x428)Surse politice declarau luni pentru MEDIAFAX cămai mulți consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Rădulescu și Gabriel Berca ar putea sădemisioneze pentru a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară.

Președintele Traian Băsescu a semnat, marți, decretele și deciziile de eliberare din funcție pentru consilierii prezidențiali Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Virgil Păunescu, Adrian Rădulescu și Gabriel Berca, și pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc și Daniel Moldoveanu.

Fostul consilier prezidențial Daniel Funeriu a scris, marți, pe pagina de Facebook, căse înscrie în Partidul Mișcarea Popularăpentru a-l crește și a-l face puternic și căva cere încrederea colegilor pentru a reprezenta PMP în Parlamentul European.

Partidul Mișcarea Popularăva fi înscris în Registrul partidelor politice, în urma deciziei definitive datămiercuri de judecătorii de la Curtea de Apel București, liderul formațiunii, Eugen Tomac, declarând că”29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca datăde naștere a PMP”.

foto: TimeTv .ro

Comments

comments

About the Author