Ea este tânăra care a câștigat 1 milion de dolari doar pentru că s-a vaccinat!

Posted on mai 27 2021 - 11:49pm by petre

O tânără în vârstă de 22 de ani uitase aproape complet de încercarea ei de a câştiga un milion de dolari după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului, în cadrul unei loterii speciale organizate de statul Ohio.

Tânăra conducea de la Cincinnati la casa părinților săi, lângă Cleveland, când a primit un telefon care a lăsat-o mută de uimire. Guvernatorul statului Ohio era pe linie. Tocmai câștigase un milion de dolari, potrivit The New York Times.

”Am crezut inițial că este o farsă. Strigam suficient de tare încât părinții mei să creadă că plâng și că ceva nu este în regulă. Am început apoi să strig că am câștigat un milion de dolari și că voi fi milionară.”


Abbigail, care a absolvit facultatea anul trecut și s-a mutat recent în zona Cincinnati pentru a ocupa un post de inginer, a câștigat banii în cadrul unei loterii speciale organizate de statul Ohio, dedicate recompensării celor care au primit măcar o doză din vaccinul anti-Covid. De asemenea, guvernatorul Mike DeWine dorea ca prin aceste stimulete să îi încurajeze pe oameni să se imunizeze.

CITEȘTE ȘI:
”Vaccinaţi-vă şi câştigaţi milionul!”. Statul Ohio anunță o loterie specială pentru a-i încuraja pe oameni să se vaccineze

Tânăra a spus că a primit vaccinul imediat ce a devenit eligibilă, înainte ca loteria să fie anunțată, iar ulterior și-a introdus numele în speranţa că ar putea câştiga marele premiu.

”Încurajez pe oricine să primească vaccinul. Dacă câștigarea unui milion de dolari nu este un stimulent suficient de bun, nu știu cu adevărat ce ar putea fi”.

Minorii pot câștiga burse universitare complete

Peste 2,7 milioane persoane au intrat în cursa pentru a câștiga un milion de dolari la loterie, iar extragerile suplimentare vor avea loc în următoarele săptămâni. Loteria oferă, de asemenea, o bursă completă la facultate pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Spre exemplu, Joseph Costello, un tânăr de 14 ani din Englewood, a câștigat prima bursă din peste 104.000 de participanţi. Mama sa, Colleen Costello, și-a amintit cum a glumit cu colegii de la muncă că viața ei s-ar putea schimba dramatic dacă ea sau un alt membru al familiei ar câștiga. Doamna Costello, inginer chimist, tocmai pleca din biroul său când a primit un telefon de la guvernatorul Mike DeWine.

Soțul ei, Rich Costello, care lucrează ca profesor, se afla la o cafenea când soția sa a sunat și l-a întrebat dacă stă jos. S-a grăbit să-și ia fiul apoi, dar a păstrat vestea secretă până când au ajuns acasă, unde guvernatorul, soția sa și membrii din cadrul echipei guvernatorului plănuiau să îi viziteze.

 

Joseph, care tocmai a terminat clasa a opta și se bucură de primele zile ale vacanței de vară, a spus că încă decide ce ar putea studia pe mai departe. Pe lista sa de potențiale colegii se află Ohio State University.

Cât despre Abbigail, ea a spus că nu intenționează să renunțe la slujba de zi cu zi. Ea speră să doneze o parte din bani și să investească restul. Dar există un lucru pe care ar putea să-l cumpere: o maşină nouă.

Comments

comments

About the Author