E scandalos ce au făcut suporterii unguri la Budapesta cu fetele noastre! – ”În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău model de xenofobie” spune antrenorul CSM București

Posted on Apr 17 2017 - 7:40pm by petre

Potrivit ProSport.ro, echipa CSM Bucureşti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final 4 al Ligii Campionilor, după ce a obţinut o dublă victorie cu FTC Rail-Cargo, 30-25 în România şi 27-26 la Budapesta.

Succesul, însă, relatează jurnaliștii sportivi de la Pro Sport, s-ar obţinut într-un cadru ostil, incompatibil cu aspiraţiile sportului în 2017. Antrenorul suedez al bucureştencelor, Per Johansson, a povestit pe pagina sa de facebook şi pe instagram calvarul în care s-a disputat partida de la Budapesta.

„Isteria a fost totală! Am trăit două meciuri între două echipe est europene, două partide care mi-au adus lacrimi de bucurie în ochi, dar am fost descurajat de această lume bolnavă în care trăim, în care ura se dezvoltă pe zi ce trece.

În Ungaria nu se mai ascunde cel mai rău model de xenofobie şi fascismul este acceptat! A fost mai mult decât despre sport!

A fost despre două ţări, Ungaria şi România care se urăsc, o ură care a fost înfricoşător de reală. portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5.000 de nazişti ultras i-au transmis: du-te acasă animalo, ţiganco!”

Dezvăluirile făcute de antrenorul de la CSM Bucureşti au fost tratate pe larg şi din presa din Danemarca, postarea lui Johansson fiind dezbătută pe larg.

cititi mai mult pe prosport.ro/alte-sporturi/handbal/paula-primit-litru-urina-cap-5-000-ultrasi-au-strigat-duceti-acasa-tiganilor-animalelor-orfanilor-dezvaluiri-infern-per-johansson-povestit-s-intamplat-ferencvaros-csm-bucuresti-16235613

Comments

comments

About the Author