E incredibil! Locul magic din România care uimește turiștii din întreaga lume! GALERIE FOTO

Posted on Dec 26 2016 - 10:01pm by petre

Un loc magic din România constituie, de peste un deceniu, o atracție majoră căutată de turiști din întreaga lume.

Zeci de turişti din Anglia, Germania, dar şi din România, au urcat, de Crăciun, la Bâlea Lac şi petrec Crăciunul la minus 10 grade Celsius, în hotelul de gheaţă, unde cazarea a costat în jur de 100 de euro.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU HOTELUL DE GHEAȚĂ

Potrivit purtătorului de cuvânt al hotelului, Lidia Bădilă, cei care s-au cazat în sunt, în mare parte englezi, dar au venit şi turişti din Germania şi din România, care şi-au făcut rezervare din timp.

“Locurile au fost de mult epuizate. Rezervările s-au făcut încă din vremea în care hotelul era în construcţie. Faţă de anul trecut, capacitatea de cazare a fost mai mare, dar nu am dus lipsă de clienţi. Cei care nu au mai găsit loc de cazare “la rece” au putut să se cazeze “la cald”, la cabana de lângă hotel şi să viziteze hotelul în timpul zilei”, a declarat , Lidia Bădilă, citată MEDIAFAX.

Pentru confort, cei care se cazează în hotelul construit în întregime din bucăţi de gheaţă din lacul Bâlea găsesc pe fiecare pat o saltea moale acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, oaspetii primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţa este între -2 şi +2 grade Celsius.

Singurul mijloc prin care se poate ajunge la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, este cu telecabina.

„Construcţia, situată la 2.034 de metri altitudine, este gata să primească primii oaspeţi. În acest sezon îi vom surprinde pe clienţii noştri cu o temă atractivă şi îndrăzneaţă. <Cinema on ice> readuce în prim plan filmele care au făcut istorie. În camerele din gheaţă şi-au făcut loc, printre alte personaje de film, King Kong, Gladiatorul, Mihai Viteazul, căpitanul Anton Lupan din <Toate pânzele sus>, dar şi sângerosul Dracula”, a declarat presei Lidia Bădilă, purtătorul de cuvânt al Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, din judeţul Sibiu.

surse: Mediafax. credit foto Paul Albu, Ovidiu Balaban, Igor Marinovici, Chris Burton – http://hotelofice.ro/

Comments

comments

About the Author