După ce a zguduit Bucureștiul, provocarea 4DX ajunge la Timișoara – Ai curaj să accepți provocarea?

Posted on iul. 19 2019 - 4:22pm by petre

După ce a zguduit Bucureștiul, Brăila și Constanța, Cinema City aduce provocarea 4DX și în Timișoara. Pentru cei cărora le place adrenalina, caravana Cinema City va ajunge în weekend-ul 20-21 iulie în Shopping City, sâmbătă și duminică, în intervalul 12.00-20.00. Timișorenii sunt invitați să experimenteze scaunul mobil 4DX și să își testeze limitele.
Înainte de Brăila și Constanța, prima oprire a fost la Comic-Con, unde sute de oameni s-au distrat testând scaunul mobil, încercând să nu scape popcornul pe jos, printre ei numărându-se și digital influencerii Andra & Răzvan Gogan, Andreea Remețan, Cristina Almășan, Mădălina Merca, Alex Ghidush sau Adrian Dan. Inclusiv actorul Manu Bennett, cunoscut din producții ca Spartacus, Arrow sau seria The Hobbit, nu a putut rămâne indiferent când a trecut pe lângă standul Cinema City și a fost atât de impresionat încât a transmis live pe rețelele de socializare în timp ce vizitatorii testau scaunul 4DX, explicându-le celor care îl urmăresc de ce 4DX este “tehnologia viitorului”.4DX Constanta

Pentru experiența autentică și completă a formatului 4DX, iubitorii de filme și adrenalină sunt așteptați în sălile 4DX, disponibile doar la Cinema City. În România exista 5 săli 4DX, în multiplexurile Cinema City din Mega Mall București, Shopping City Timișoara, City Park Constanța, Iulius Mall Cluj și Brăila Mall.

Doar într-o astfel de sală de cinema vei avea parte de o vizionare care activează toate cele cinci simțuri. Vei simți cu adevărat că faci parte din film, datorită efectelor de mișcare a scaunelor și a celor de mediu, care sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe marele ecran. Formatul 4DX reprezintă îmbinarea perfectă dintre cele mai noi și mai spectaculoase premiere și sala de cinema, unde scaunele high-tech mobile, cu mişcări fluide şi dinamice, şi efectele de mediu, precum vântul, ploaia, ceaţa, fulgerele, bulele de săpun sau mirosul, te fac să trăiești orice film pe pielea ta.

Următoarele titluri de care te vei putea bucura în format 4DX sunt: The Lion King 3D (din 19 iulie), Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D (din 2 august), The Angry Birds Movie 2 3D dub (din 9 august). Pentru mai multe detalii, fii cu ochii pe www.cinemacity.ro.

Despre 4DX
Experimentează cinema-ul care îți activează toate cele 5 simțuri, doar în sălile 4DX de la Cinema City România. Cu efecte uluitoare precum apa, vântul, mirosul sau lumina, sincronizate cu acțiunea de pe ecran, vei fi cu adevărat transpus din scaunul de cinema în film. Și că tot vorbeam despre scaun – acesta de mișcă.
Scaunele high tech mobile se vor mișca odată cu acțiunea din film, făcându-te să simți pe pielea ta că ești parte dintr-o urmărire de mașini, că ești în mijlocul unei furtuni sau că navighezi pe ape agitate. O experiență incitantă dacă ești singur, dar și mai bună alături de prieteni, formatul 4DX este cel mai captivant mod de a urmări un film la Cinema City.

Despre Cinema City România
Cinema City România oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiența cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP (cină & film în prețul unui singur bilet). Cel mai nou concept VIP premium poate fi experimentat, deocamdată, la Cinema City din ParkLake București, urmând să fie disponibil curând și în Timișoara. Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film.

Cinema City România are 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Compania reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Comments

comments

About the Author