DNA-ul a descins din nou la Primăria Timișoara!

Posted on oct. 28 2014 - 12:53pm by petre

Procurorii DNA au descins, marți, la sediul Primăriei Timișoara, de unde ridicămai multe documente, iar potrivit unor surse judiciare ar fi vorba despre un schimb de terenuri între municipalitate și douăfirme private, dar și despre un contract pentru întreținerea spațiilor verzi.

Potrivit procurorului-șef al DNA Timișoara, Tamaș Schiffbeck, marți, procurorii anticorupție au descins la Primăria Timișoara pentru a ridica mai multe documente.

„Procurorii DNA Timișoara sunt la Primărie de unde ridicămai multe documente. Mai multe detalii nu văpot da momentan”, a declarat Schiffbeck corespondentului MEDIAFAX.

La scurt timp dupăce procurorii au intrat în sediul primăriei, edilul Nicolae Robu (PNL) a părăsit clădirea instituției, spunând cămerge pe un șantier din municipiu, pentru a verifica stadiul unor lucrări.

Conform unor surse judiciare, descinderile ar avea legăturăcu un schimb de terenuri pe care Primăria Timișoara l-a făcut în anul 2012 cu douăfirme private din oraș, pentru ca societățile respective sămute o construcție din sticlăpe schelet din fier, pe care o aveau în proprietate, din Piața Victoriei din municipiu.

De asemenea, potrivit surselor citate, perchezițiile ar viza și un contract încheiat în 2013 de Primăria Timișoara cu o firmăpentru întreținerea spațiilor verzi, SC Rogera SRL.

Înurmăcu o săptămînă, procurorii DNA au descins la Primăria Timișoara, de unde au ridicat mai multe documente privind finanțarea de către Consiliul Local a echipei de fotbal FC Poli Timișoara.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author