Destinații de vacanță, direct de la Timișoara! Vezi ce zboruri charter au fost confirmate deja pentru vara lui 2015

Posted on feb. 10 2015 - 1:09pm by petre

Primele curse charter au fost anunțate deja din luna februarie de către operatorii de turism și companiile aeriene.

Este vorba de trei destinații de curse charter, Creta (Heraklion), Rhodos și Zakynthos, însăîn lunile următoare și alți tour-operatori vor anunța destinațiile de vacanțăaccesibile în aceastăvarăcu avionul, direct din Timișoara. Înplus, agențiile de turism oferădeja și destinațiile din Spania – Palma de Mallorca și Costa Brava cu zboruri de linie care opereazăpe Aeroportul din Barcelona.

“Înfiecare an, Antalya a fost o destinație extrem de căutatăși ne așteptăm ca aceasta sărămânăîn topul preferințelor. De asemenea, vom continua demersurile de atragere a firmelor de turism și a altor companii aeriene, astfel încat săoferim cât mai multe zboruri spre destinații turistice pentru locuitorii din vestul țării„, a declarat directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

Primul zbor charter care va începe în aceastăvarăva avea destinația Creta – Heraklion. Zborurile vor avea loc de douăori pe săptămână– în zilele de marți și miercuri. Primele zboruri vor fi operate în zilele de marți de compania Blue Air cu aeronave de tip Boeing 737 și vor începe în 26 mai cu orarul: decolare Timișoara: ora 13.15 – aterizare Heraklion: 15.30. Zborurile operate în zilele de miercuri de compania compania Aegean Airlines vor începe din 10 iunie, cu decolare din Timișoara la 20.20 și aterizare în Heraklion la 22.05. Cursele vor fi efectuate cu aeronave de tip Airbus A320.

Tot de la sfârșitul lunii mai vor începe și cursele charter către Rhodos. Zborurile vor începe în 29 mai și vor avea o frecvențăsăptămânală, în fiecare zi de vineri, cu decolare Timișoara, ora 14.35 – aterizare în Rhodos, ora  16.50. Cursele charter vor fi operate de compania Blue Air, cu aeronave tip Boeing 737.

Primul zbor charter cu detinația Zakynthos va începe în 8 iunie. Zborurile vor avea o frecvențăsăptămânală, în fiecare zi de luni, cu decolare Timișoara, ora 19.00 – aterizare în Zakynthos, ora  20.45. Cursele charter vor fi operate de compania Aegean Airlines, cu aeronave tip Airbus A319.

Agențiile de turism oferăși vacanțe cu destinația Mallorca și Costa Brava, cu zbor pe ruta Timișoara- Barcelona, folosind zborurile de linie ale companiei Wizzair în zilele de luni și vineri.

Companiile aeriene împreunăcu tour-operatorii își rezervădreptul de a aduce modificări programului de zbor.

Comments

comments

About the Author