Depășire fatală! Tată și fiu, morți pe loc într-un cumplit accident în vestul țării

Posted on dec. 10 2022 - 1:09pm by petre

Ieri, un bărbat de 65 de ani și fiul său de 37 de ani, ambii din municipiul Orșova, și-au găsit sfârșitul într-un accident înforător pe DN 6, în zona viaductului Pădina.

Nenorocirea s-a produs după ce tatăl a depășit neregulamentar, a intrat cu mașina pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un TIR.

„La ora 11.53, pe DN 6, în zona viaductului Pădina, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 65 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, zona viaductului Pădina, a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Schitu, județul Olt.

Din nefericire conducătorul autoturismului, un bărbat de 65 de ani și pasagerul dreapta, un bărbat de 37 de ani, ambii din municipiul Orșova, au decedat”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

În urma accidentului, circulația în zonă a fost blocată aproape două ore.

 

Comments

comments

About the Author