De unde a luat Țiriac COVID – „oricine are puține minte” ar trebui să se vaccineze

Posted on apr. 16 2021 - 11:21am by petre

Omul de afaceri Ion Ţiriac, 82 de ani, a dezvăluit, într-un interviu pentru ObservatorNews, că a avut coronavirus, însă a făcut o formă ușoară a bolii.

Fostul tenismen s-a vaccinat, între timp, și spune că asta ar trebui să facă „oricine are puține minte”.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin boală fără să simt, aproape nu știam că o am, la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani. N-am avut absolut niciun simptom”, a explicat Ion Țiriac.

Omul de afaceri spune că s-a infectat în SUA, unde a fost pentru un test de rutină:

„De-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu”.

Ioana Țiric, fiica magnatului cu Sophie Ayad, este studentă la Jurnalism și Economie la o universitate din Miami.

„N-ai cum să nu te vaccinezi, dacă ai puțină minte la cap”
Țiriac a mărturisit și că s-a vaccinat. „Nu am nicio îndoială în privința vaccinurilor. Pfizer, Moderna, Papalerma… Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-au dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”.

Chiar dacă pandemia de coronavirus nu l-a afectat din punct de vedere al sănătății, Ion Țiriac suferă din punct de vedere financiar: „Eu personal am pierdut foarte mulți bani, în special cu turneul de tenis de la Madrid, pe care anul trecut nu l-am jucat… și care turneu trebuie să-l joc în mai, acum. E undeva la 40 de milioane de euro. În rest, un paradox: anul trecut, în România s-au vândut mai multe mașini ca în 2019. Lumea poate că nu mai poate să călătorească cu avionul și își ia mașină”.

Comments

comments

About the Author