Cutremurător! Un tată și-a spânzurat băiețelul de doar un an, apoi și-a pus și el ștreangul de gât

Posted on mart. 26 2023 - 12:06pm by petre

Tragedie inimaginabilă în Alba Iulia: tată şi fiu, găsiţi spânzuraţi în casă.

Mama copilaşului de doar un an a cerut ajutorul autorităţilor după ce a simţit că fostul ei partener ar putea recurge la un gest extrem.

Alarma a fost dată în jurul orei 1 noaptea chiar de mama băiatului, o femeie de 25 de ani din Alba Iulia. Aceasta a sunat la 112 disperată, cerând ajutor şi exprimându-şi îngrijorarea în privinţa bunăstării fiului său de doar un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener.

Potrivit femeii, între ea şi bărbatul de 27 de ani ar fi existat un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte însă, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.

Iniţial, fostul iubit ar fi răspuns la telefon şi ar fi dat asigurări că totul este în ordine şi că băieţelul este bine, ba mai mult, şi-a exprimat disponibilitatea de a demonstra acest lucru, dar a refuzat să dezvăluie adresa unde se afla, potrivit Alba24.ro. La scurt timp nu a mai răspuns la telefon.

Odată intraţi în interior, poliţiştii au găsit trupurile decedate ale tatălui şi fiului, ambii spânzuraţi.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

 

 

Comments

comments

About the Author