Cumplit! O educatoare și-a omorât fetița de numai patru ani!

Posted on Mar 14 2018 - 12:30pm by petre

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecta Neț Oana-Răzvana sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica), prevăzută de art. 199 alin. 1 raportat la art. 188 alin. 1 din C. pen.

Din probele administrate până în prezent în cauză rezultă bănuiala rezonabilă că, în data de 13.03.2018, în jurul orei 17.30, suspecta Neț Oana – Răzvana a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de 4 ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timișoara, victima decedând prin asfixiere, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii. În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale, activitate ce se va efectua în cursul zilei de azi.

De asemenea, ulterior comiterii faptei, suspecta a încercat să se sinucidă prin tăieturi superficiale la nivelul brațelor și prin ingerarea unei substanțe toxice. În consecință, aceasta a fost transportată de urgență la o unitate spitalicească. În cursul zilei, suspecta urmează a fi externată, iar față de aceasta se vor lua măsurile legale ce se impun.

Era educatoare la Şcoala gimnazială Pişchia, pe structura Murani, la un sat lângă Pişchia. Este educatoare titulară de 15 ani, gradul didactic II.

Comments

comments

About the Author