Cumplit! Doi tineri polițiști, proaspăt căsătoriți, morți în condiții teribile – femeia era însărcinată

Posted on iun. 25 2023 - 10:32pm by petre

Doi tineri proaspăt căsătoriți, amândoi polițiști în Cluj, au murit duminică dimineață într-un accident cumplit. Ce a urmat este tulburător, mai ales că ea era însărcinată în luna a patra.

Cei doi soți erau în mașina lor, în drum spre un ștrand din Oradea. Într-un alt autoturism erau niște rude. În localitatea Șaula, înainte de intrarea în Huedin, într-o curbă la stânga, tânărul de 23 de ani care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o autocisternă condusă de un ucrainean.

Atât șoferul, cât și soția lui, o tânără de 24 de ani, au suferit răni grave. Când au ajuns pompierii la ei era prea târziu. Familiile celor doi sunt în stare de șoc.

Cei doi tineri polițiști începeau o nouă viață împreună: săptămâna trecută s-au cununat civil și trăiau momente intense de bucurie, mai ales că ea era însărcinată. Lucra la resurse umane în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, iar soțul ei, fiul unui cunoscut instructor auto, era polițist la direcția operațiuni speciale.

 

Comments

comments

About the Author