Cu avionul, direct pe plajă! Noi destinaţii de vacanţă, cu decolare din Timişoara!

Posted on Apr 14 2017 - 12:30pm by petre

Companiile aeriene, alături de operatorii de turism au anunţat pentru acest sezon estival o destinaţie nouă: Palma de Mallorca (Spania).

Până în prezent, alături de Palma de Mallorca, au fost confirmate de către companiile aeriene şi cursele charter spre Antalya (Turcia) şi spre insulele greceşti (Creta, Santorini şi Zakynthos). Primele curse aeriene spre destinaţiile de vacanţă vor decola în 26 mai, iar aceste rute vor fi disponibile până în 2 octombrie, odată cu încheierea sezonului estival. Alături de aceste curse charter spre destinaţii de vacanţă, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona).

Ne bucurăm că în această vară, operatorii de turism au adăugat o nouă destinaţie de vacanţă. Este important ca în fiecare sezon oferta să fie cât mai variată, astfel încât locuitorii din regiunea de vest a ţării să se deplaseze în vacanţă direct din Timişoara, cu avionul.”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia, Daniel Idolu.

Operator aerian

Zi

Perioada

Tour operator

Antalya

Freebird

Lu

Jo

29 mai-2 octombrie

15 iunie-14 septembrie

Blue Air

Ma

6 iunie- 19 septembrie

Christian Tour

Heraklion

Aegean

Mi

7 iunie-29 septembrie

Christian Tour

Blue Air

Vi

26 mai- 22 septembrie

Kusadasi

Santorini

Tarom

Du

18 iunie-1 octombrie

Paralela 45

Palma de Mallorca

Blue Air

Vi

16 Iunie-22 septembrie

Christian Tour

Zakynthos

Blue Air

Lu

12 Iunie-18 septembrie

Christian Tour

Kusadasi

Valencia

Wizzair

Jo

cursa regulata – din 22 iunie

Barcelona

Wizzair

Mi

cursa regulata

Cursele charter de vacanţă sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele se pot achiziţiona doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice, alături de transfer, cazare, masă sau alte servicii. De asemenea, se pot achiziţiona servicii de turism prin operatorii de turism, care includ transportul aerian cu program regulat la/de la aeroportul Timişoara.

Comments

comments

About the Author