CS Informatica Timișoara și-a prezentat lotul cu care vrea să câștige tot în noul sezon la futsal

Posted on Aug 18 2016 - 2:05pm by petre

Planuri mari pentru CS Informatica Timişoara la futsal în acest sezon! Clubul prezidat de Gabriel Lungu, după clasarea pe locul secund în campionatul național în sezonul trecut, își propune obiective maxime pentru noul sezon: campionatul, cupa și super cupa.

Miercuri, clubul și prezentat noul loc, inclusiv noile achiziții: Milos Simic și Slobodan Rajcevic, din Serbia, jucători ai naţionalei Serbiei și portarul finlandez Antti Koivumaki.

Din lotul CS Informatica Timișoara mai fac parte portarii Vasile Giurcanu, Theodor Lungu, Robert Voin și jucătorii de câmp Florin Matei, Robert Lupu, Valentin Ilaș, Milos Simic, Stefan Rakic, Slobodan Janjic, Slobodan Rajcevic, Felipe Pinto, Salvio Valadares și Thiago Alcantara.

Planurile pentru noul sezon sunt mari, desigur titlul de campioană va fi principala ţintă a echipei, chiar dacă toate adversarele importante s-au întărit, prima ligă la futsal urmând a fi mai puternică decât sezonul trecut, spune finanţatorul CS Informatica.

„Ne propunem să avem o echipă pe care să ne bazăm și în cupele europene. În acest an este mult mai puternică, au fost aduşi cei doi jucători ai naționalei Serbiei. Sunt sigur că în acest sezon va fi un campionat mult mai puternic, Deva s-a întărit, a luat și jucători şi de la Târgu Mureș, plus doi portughezi foarte buni. Târgu Mureș ne vor face surprize ca şi în fiecare an, sunt sigur, cred că și celelalte echipe s-au întărit mai mult sau mai puțin”, a decllarat presei sportive Gabriel Lungu, președintele clubului timişorean.

futsal 02 mic futsal 03 mic futsal 04 mic futsal 05 mic futsal 06 mic futsal 07 mic futsal 08 mic

„Lotul s-a întărit considerabil. Urmează zilele următoare să mai discutăm despre un jucător defensiv, probabil din campionatul spaniol, trebuie să fie cu pașaport european pentru că avem deja un jucător în plus extracomunitar și sperăm ca acest jucător să intre în teren și să suplinească. Am încercat să creăm concurență pe posturi. Din ceea ce știu şi eu până acum toate echipele s-au întărit. Inclusiv Reșița, care și-a luat străni, s-au rezolvat și problemele la Târgu Mureş, se pare că va fi o competiție foarte tare. În general echipele s-au întărit, inclusiv noi. Va fi un campionat puternic pe care vrem să-l câştigăm. Conducerea nu ne-a trasat un obiectiv, dar nu trebuie spus, se ştie, noi vrem titlul, eu pentru asta am venit aici. Vrem să mergem și în Europa League”, spune Robert Lupu, antrenorul echipei.

Comments

comments

About the Author