Crime teribile, azi noapte, într-un spital din Germania – patru pacienți au fost uciși

Posted on apr. 29 2021 - 8:45am by petre

Crime ORIBILE la o clinică pentru persoane cu handicap de lângă Berlin: 4 morți și un rănit grav!

O angajată, posibil autor al faptelor, arestată.

Poliție GermaniaPoliție Germania
Scene cumplite într-o clinică pentru persoane cu handicap de lângă Berlin!

 

Patru persoane au fost ucise şi o a cincea a fost grav rănită, în noaptea de miercuri spre joi, într-un incident bizar, despre care nu există încă prea multe informații.

 

O angajată a instituţiei în vârstă de 51 de ani, „asupra căreia planează serioase suspiciuni” că ar fi autorul faptelor, a fost arestată. Nu se cunosc încă motivațiile care ar fi dus la teribilul gest.

„Rănile tuturor victimelor sunt, în urma constatărilor, rezultatul aplicării unei violenţe intense, extreme”, a anunțat poliţia locală, în comunicatul remis la scurt timp după producerea incidentului, fără să ofere detalii cu privire la circumstanţele presupuselor omucideri, relatează Agerpres.

Din primele informații, cele patru persoane decedate au fost găsite în timpul serii în camerele lor din clinica situată în Potsdam, oraş ce se învecinează cu Berlinul.

O angajată de 51 de ani a clinicii, „asupra căreia planează serioase suspiciuni” că ar fi autorul faptelor, a fost arestată. În prezent, motivaţiile presupuselor crime sunt „necunoscute”.

Clinica din Potsdam este specializată în primirea şi îngrijirea de persoane cu handicap fizic sau mental, inclusiv persoane nevăzătoare sau cu autism. În afară de clinica propriu-zisă, situl include clădiri de locuit, şcoli şi ateliere de lucru.

Comments

comments

About the Author