Crimă teribilă! Doi studenți la medicină, găsiți morți în casăl

Posted on dec. 11 2021 - 7:37pm by petre

 

Doi studenţi la Medicină din Iaşi, găsiţi morţi în vila în care locuiau. Poliţia a deschis imediat o anchetă şi a adus la audieri mai mulţi suspecţi.

Doi studenţi la Medicină din Iaşi, găsiţi morţi în vila în care locuiau. Poliţia a deschis imediat o anchetă şi a adus la audieri mai mulţi suspecţi

Mai multe persoane sunt audiate sâmbătă de poliţiştii ieşeni, fiind suspectate că ar fi ucis doi studenţi la Medicină, care formau un cuplu, dubla crimă având loc într-o vilă din municipiu, notează news.ro.

 

Anchetatorii au ridicat mai mulţi tineri sâmbătă din complexul studenţesc ”Tudor Vladimirescu” din Iaşi, ei fiind duşi la audieri pentru a se stabili dacă au fost fost implicaţi în uciderea a doi studenţi la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

Ancheta e în plină desfăşurare

Cuplul locuia cu chirie într-o vilă din zona Moara de Vânt, tânărul fiind de cetăţenie marocană, iar fata româncă.

Cei doi au fost găsiţi morţi în vila respectivă, iar poliţiştii au luat în calcul varianta asasinării acestora, surse din rândul anchetatorilor precizând că trupurile celor doi studenţi ar fi fost incendiate. Cadavrele au fost duse la Institutul de Medicină Legală din Iaşi pentru a fi efectuată necropsia.

 

Poliţiştii au identificat imediat un cerc de suspecţi, iar mai mulţi au fost ridicaţi din complexul studenţesc Tudor Vladimirescu şi au fost duşi la audieri. Ancheta în acest caz continuă.

Comments

comments

About the Author