Crimăoribilăla Timișoara – o fatăde 18 ani și-a măcelărit concubinul de 48, un cunoscut patron

Posted on nov. 8 2016 - 11:40pm by petre

Un individ de 48 de ani a fost găsit marți searăînjunghiat mortal în locuința sa de pe strada Cozia. Încasăa fost găsităși concubina în vârstăde doar 18 ani a victimei, tăiatăla mâini și în stare de tulburare.

Potrivit surselor judiciare, se pare căfata a recunoscut căa avut o ceartăcu iubitul și căl-a înjunghiat. Rămâne de stabilit de către anchetatori dacăa fost vorba despre un omor cu sânge rece, un accident sau o crimăîn legitimăapărare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângăTribunalul Timiș la data de 09.11.2016, au dispus reținerea pe o perioadăde 24 de ore, a  inculpatei  Răceanu Cristina pentru săvârșirea infracțiunii omor comis asupra unui membru de familie – concubin.

          Înfapt s-a reținut la data de 08.11.2016, în jurul orelor 19.00, în interiorul imobilului din Timișoara în care locuiau, suspecta Răceanu Cristina i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit victimei Dan Ardelean, patron de spălătorie auto., concubinul său, provocându-i cinci plăgi tăiate înțepate în zona hemitoracelui drept posterior și o plagătăiatăînțepatăîn zona supramamelonarăstg. intern, leziuni ce au condus la decesul victimei.

          Cercetările continuăîn cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale.

 

Potrivit

Comments

comments

About the Author