Crima care a zguduit Timişoara – femeia lovită cu bestialitate și sugrumată pentru 100 de lei și un telefon

Posted on mart. 25 2021 - 2:09pm by petre

O crimă teribilă a zguduit Timișoara în toamna anului trecut.

O tânără femeie, vânzătoarea la un magazin, a fost urmărită la ieșirea din tura de seară de la magazin și ucisă în scop de jaf.

Autorul crimei a lovit-o oe femeie cu pumnii și picioarele și apoi a sugrunat-o. Individul a luat din poșeta victimei 10O de lei și un telefon mobil.

Pe baza înregistrărilor video de la camerele de supraveghere din magazin, anchetatorii ori au reușit să îl identifice pe autorul crimei, un tânăr de doar 16 ani din Moșnița Nouă.

Recent, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au finalizat ancheta și l-au trimis pe ucigaș în judecată.

„In seara zilei de 29.10.2020, in jurul orelor 20:00, pe timp de noapte, inculpatul S.S. ar fi urmarit victima care se deplasa de la serviciu inspre locuinta sa, iar cand a ajuns-o din urma, intr-o zona nelocuita situata pe str. Jean Monnet din Timisoara, prin exercitarea de violente, respectiv prin lovire cu putere, cu pumnii, in zona fetei, in mod repetat, determinand astfel caderea victimei la pamant, ar fi sustras de la aceasta telefonul mobil si portmoneul continand carduri bancare, acte si suma de 100 lei. Apoi, pentru ascunderea infractiunii de talharie, inculpatul i-ar fi suprimat victimei viata, prin sugrumare, producandu-i leziuni posttraumatice in urma carora a survenit decesul acesteia” se arată în rechizitoriul Parchetului.

Comments

comments

About the Author