Comisarul șef Adrian Cristian Meșter, șeful serviciului Criminalistic al IPJ Timiș, pune uniforma în cui

Posted on mai 30 2019 - 4:37pm by petre

Astăzi a fost o zi specială la Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș.

Unul dintre cei mai experimentați polițiști timișeni, comisarul șef Adrian Cristian Meșter – șeful Serviciului Criminalistic din cadrul Poliției județene, a decis să-și atârne uniforma în cui și să-și armeze pentru ultima dată pistolul.

O carieră în domeniul aplicării legii nu este un angajament ușor pentru o persoană. Acest angajament l-a luat în urmă cu 27 de ani, cu maximă responsabilitate şi maxim devotament, iar riscul asumat zilnic, de un polițist, dă naștere unui sentiment de o importanță aparte. MesterAdrian_01

Pentru cel ce a luat această decizie, cu aceeaşi responsabilitate de odinioară, sfârşitul carierei devine un nou început.

Pe lângă competențele și aptitudinile tehnice dovedite în activitatea de criminalist, cât și de un bun coordonator, Adrian Meșter a participat la numeroase misiuni în străinătate sub egida ONU de menținere a Păcii din Bosnia Herțegovina, unde a primit Medalia de Merit a misiunii UNMIBH, iar în anul 2001 i-a fost acordată Diploma de Merit a Poliției Române.

Prin intermediul unui comunicat de presă, întreg colectivul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, îi transmite mulțumiri ofițerului pentru cei 27 ani de activitate în slujba cetățeanului, pentru miile de ore nedormite, pentru sutele de acțiuni și pentru memorabilele experiențe trăite, care vor ramane în sufletele noastre.

”Vă multumim pentru devotamentul, implicarea si modul în care aţi ales şi înteles să conduceţi şi să faceţi parte din această familie profesională.” se arată în comunicat.

Pensie lungă, sănătate, fericire și un nou drum plin de satisfacţii şi împliniri, îi transmit colegii lui Adrian Meșter.

Comments

comments

About the Author