Colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela, a județului Timiș! Începe cea de-a doua campanie trimestrială organizată de Retim și ADID Timiș din anul 2024

Posted on mart. 29 2024 - 9:24am by petre

Retim împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase.

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș organizează în perioada 01 aprilie – 30 mai 2024 o campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase din Zona 0 Ghizela a judeţului Timiş. Sunt cuprinse localitățile Lugoj, Buziaș, Recaș, Balinț, Bara, Bogda (și în Buzad), Boldur (Ohaba – Forgaci și Jabăr), Brestovăț, Chevereșu Mare (și în Dragșina și Vucova), Coșteiu, Criciova (și în Jdioara și Cireșu), Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița (Sârbova, Hitiaș și Căpăt), Sacoșu Turcesc (și în Berini), Secaș, Știuca, Topolovățu Mare (și în Cralovăț), Victor Vlad Delamarina și Belinț.

CINE poate preda deşeuri voluminoase

Cetățenii din localităţile menţionate mai sus pot depune prin aport voluntar și gratuit deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare și între orele menționate în tabelul de mai jos.

CE se poate preda în cadrul acestei campanii

DEŞEURILE VOLUMINOASE sunt:

mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, birouri, scaune, banchete, saltele;
rafturi, etajere, etajere metalice,
covoare, carpete, preșuri, canapele, paturi, dulapuri, dulapuri de baie, suporturi prosoape;
oale, ceasuri, perdele, draperii, lustre, tablouri;
obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;
obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere din fontă, calorifere din aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri.
CE NU se poate preda în cadrul acestei campanii

NU se preiau alte categorii de deșeuri: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase din menajer;
NU se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, radio-uri, echipamente de iluminat, computere, etc.).

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro  si www.adidtimis.ro/stiri.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

 

Comments

comments

About the Author