COD GALBEN DE NINSORI! Vezi harta județelor afectate

Posted on nov. 26 2013 - 1:40pm by petre

CodAdministrația Naționalăde Meteorologie a emis o avertizare de cod galben valabilăde marți de la ora 20.00 pânămiercuri la ora 14.00 în București și mai multe județe din țară.

Potrivit avertizării transmise de Administrația Naționalăde Meteorologie, de marți, ora 20.00, pânămiercuri, la ora 14.00, în Banat, Oltenia și vestul Munteniei, precum și în Munții Banatului și zona Carpaților Meridionali va ninge, iar local și temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantitățile de precipitații vor depăși 15 – 20 de litri pe metru pătrat, iar stratul de zăpadăva fi consistent.

Încentrul și estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului București, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 de kilometri pe orăși temporar 65-70 de kilometri pe oră.

Avertizarea cod galben a fost emisăpentru București și județele Ilfov, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman, Argeș, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Hunedoara și sudul județului Sibiu.

Înfuncție de evoluția fenomenelor, Administrația Naționalăde Meteorologie va actualiza prezentul mesaj în cursul zilei de miercuri, 27 noiembrie.

Comments

comments

About the Author