Cisternă cu motorină, în flacări pe șosea

Posted on iun. 3 2021 - 6:01pm by petre

O cisternă s-a răsturnat pe DN 21A, între Bărăganu şi Ţăndărei şi a luat foc. În aceste momente mai mulţi pompieri intervin pentru lichidarea incendiului. Potrivit unor surse Observator, cisterna a explodat.

 

Traficul pe DN 21A este blocat în totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă, la ieşire din localitatea Bărăganu, spre Ţăndărei. Aceasta transporta motorină.

Traficul rutier este deviat de către poliţişti politisti pe DN 21 şi DE 584.

Din primele informaţii furnizate de ISU Brăila, cisterna care s-a răsturnat pe şosea era condusă de un cetăţean din Republica Moldova în vârstă de 61 de ani. După ce s-a răsturnat, în împrejurări necunoscute încă, cisterna plină cu motorină a luat foc.

 

Şoferul a fost dus la audieri.

Confom primelor informaţii, nimeni nu este rănit. Incendiul a fost anunţat la 112 de ceilalţi participanţi la trafic. Acolo au fost direcţionate mai multe autospeciale de stingere incendii cu spumă şi ambulanţe.

Șoferul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, suferind doar câteva zgârieturi. El a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri.

 

„În acest moment, pe DN 21A, între localităţile Bărăganu si Ţăndărei, traficul este blocat in totalitate din cauza unei cisterne răsturnate pe partea carosabilă. Din fericire nu sunt victime. Traficul rutier este deviat de către politisti pe DN 21 si DE 584”, au anunţat şi reprezentanţii IPJ Brăila.

Comments

comments

About the Author