Cine va fi noul secretar al Primăriei Timișoara, demn urmaș al lui Jean Cojocari?

Posted on Oct 4 2017 - 11:39pm by petre

La data de 15 septembrie, Agenția Națională a Funcționarilor publici a afișat anunțul procedural privind organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al municipiului Timişoara, funcție vacantată odată cu pensionarea lui Ioan Cojocari.

Potrivit portalului ANFP (anfp.gov.ro/Concurs/77443) data de sustinere a probei scrise este 16.10.2017, de la ora 10:00, locaţia de desfăşurare a concursului fiind sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Timiş

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Bursa știrilor din jurul aparatului primarului o dau ca favorită pentru postul lui Jean Cojocari pe Sanda Greblă, unul dintre personajele principale de casă ale echipei Robu, care dirijează de facto afacerile secretariatului primăriei și u numai.

Evident că, dacă se va înscrie la concurs, domnișoara Greblă va câștiga, așa cum au câștigat concursurile de city-manageri, de exemplu, Sorin Drăgoi și Robert Cristof, deoarece primarul Robu s-a dovedit un mare expert în selecția cadrelor apropiate.

Comments

comments

About the Author