CIAO Festival nu se mai organizează anul acesta

Posted on mai 23 2022 - 8:38pm by petre

Un anunț de ultimă oră de la organizatorii Diskoteca Festival și Ciao Festival.

Pe scurt, Ciao Festival 2022 nubde mai organizează.

Iată comunicatul organizatorilor:

Din păcate suntem nevoiți să amânăm CIAO Festival by Vineri 15, eveniment program să aibă loc în perioada 27-29 mai 2022, pentru 1-4 iunie 2023.

Motivul este numărul mic de bilete vândute, în condițiile în care toată lumea știe de CIAO Festival, iar Timișoara este împânzită de afișe și bannere, au fost multe campanii online, la radio și TV. Am făcut tot ceea ce a depins de noi, ca și organizatori, pentru ca evenimentul să aibă loc și să devină unul de referință pentru Timișoara.

În același timp înțelegem, la ce vremuri trăim, oamenii prioritizează nevoile de bază și renunța la cheltuielile neesențiale, cum sunt distracția și evenimentele. Totul s-a scumpit și pare doar începutul, trăim vremuri extrem de dificile😔

Cei care au cumpărat carduri de acces la CIAO Festival by Vineri 15, pot solicita să primească banii înapoi sau pot păstra biletele, care vor fi valabile și anul viitor.

Mulțumim echipei de producție DISKOteka Festival, care a fost alături de noi la fiecare pas, cu mult profesionalism și implicare. A făcut eforturile colosale, ca într-un timp atât de scurt să reușească să adune toți artiștii și să pregătească un spectacol excelent, până în cele mai mici detalii. Ne dorim ca măcar în iunie 2023, să ne putem bucura de acest show.

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au susținut și au dorit la fel de mult ca noi, ca acest eveniment să aibă loc.

Sperăm că anul următor ne va aduce vremuri mai bune, să ne putem distra și bucura împreună la CIAO Festival, în Timișoara🤗

Comments

comments

About the Author