Celebra trupă Guns N’ Roses vine să cânte în România

Posted on feb. 21 2023 - 4:57pm by petre

Guns N’ Roses vin la București pe 16 iulie, pentru prima oară reuniți în formula clasică, consacrată, transmite Mediafax.

Evenimentul va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg începând de vineri, 24 februarie, ora 10.00, transmit organizatorii

 

SearchStiri de ultima oraLIVE
Ultimele Știri Podcasturile Observator Update Live Score Fii Observator
Concert Guns N’ Roses în București, pe 16 iulie. Vor cânta în formula clasică – Axl Rose, Slash și Duff McKagan
Guns N’ Roses vin la București pe 16 iulie, pentru prima oară reuniți în formula clasică, consacrată, transmite Mediafax.

De Redactia Observator la 21.02.2023, 16:49
trupa Guns N’ Roses
Concert Guns N’ Roses în București, pe 16 iulie. Vor cânta în formula clasică – Axl Rose, Slash și Duff McKagan – gunsnroses.com
Anunţul Hidroelectrica pentru sute de mii de români: Începem în circa o săptămână
Evenimentul va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg începând de vineri, 24 februarie, ora 10.00, transmit organizatorii.

Guns N’ Roses a înregistrat până acum vânzări de peste 100 milioane albume în întreaga lume, dintre care 45 milioane Statele Unite, fiind una din cele mai bine vândute trupe.

Numele formației provine din unirea a două grupuri importante de la Hollywood, L.A Guns și Hollywood Rose. Primul lor concert a avut loc pe data de 26 martie 1985 în Troubador (Hollywood, California).

În 2012, trupa a fost introdusă pe lista Rock and Roll Hall of Fame.

Comments

comments

About the Author