Cele mai populare sporturi pe care să pariezi

Posted on aug. 11 2022 - 3:55pm by petre

Cele mai populare sporturi pe care să pariezi

Când vine vorba de jocurile de noroc online, mulți oameni continuă să parieze pe sporturi pentru a-și spori câștigurile. Există multe motive pentru care oamenii acționează în acest fel, dar cultura joacă, fără îndoială, un rol semnificativ. Cursele de cai și boxul s-au numărat printre primele sporturi care au acceptat pariuri atunci când jocurile de noroc au câștigat popularitate în Europa.

Fără îndoială, multe s-au schimbat de atunci. Fundamentele jocurilor de noroc s-au schimbat față de ceea ce înțelegeam anterior. Oamenii pot acum să viziteze rapid numeroase site-uri web datorită dezvoltării platformelor online și pot foarte ușor să beneficieze de magic jackpot 20 rotiri.

Care sunt sporturile pe care se pariază cel mai des? Există zeci de sporturi pe care le puteți găsi dacă mergeți la majoritatea caselor de pariuri, dar nu toate sunt la fel de cunoscute ca și celelalte. Haideți să aruncăm o privire asupra sporturilor pe care pariorii le apreciază cel mai mult.

Fotbal

Nimeni nu va fi surprins de faptul că fotbalul primește cea mai mare cantitate de pariuri în general. Cel mai popular sport de pe pământ, fotbalul, este subiectul unei cantități considerabile de pariuri. În mod firesc, majoritatea pariurilor sunt plasate pe evenimente mondiale semnificative, precum Cupa Mondială sau finala Ligii Campionilor.

Un alt aspect este că fotbalul este popular practic peste tot, chiar și în națiunile în care nu este sportul național. Practic, puteți paria pe meciuri din practic toate casele de pariuri sportive pentru ligile care nu sunt la fel de cunoscute.

Tenis

Pariurile pe tenis sunt simple atât pentru pariorii începători, cât și pentru cei experimentați, deoarece nu există remize în acest joc, spre deosebire de sportul enumerat mai sus. Există multe pariuri ușoare și clare disponibile în tenis. Totuși, prezicerea rezultatului unui meci sau al unei competiții este cea mai semnificativă.

Trebuie să cercetezi clasamentul fiecărui jucător și rezultatele anterioare în competiții dacă vrei să câștigi un pariu pe tenis. Unii sportivi se descurcă mai bine pe terenurile de iarbă (folosite în campionate precum Wimbledon), în timp ce alții câștigă mai multe meciuri pe zgură, conform diferitelor criterii (un anumit spaniol a demonstrat cu siguranță acest lucru de-a lungul anilor). Puteți citi analizele experților înainte de a paria pe orice meci pentru a avea o idee mai bună despre cine are cele mai mari șanse să câștige.

eSports

Sporturile electronice au câștigat recent o mare popularitate. În plus, acestea urmăresc cea mai mare competiție de gameri mai mult decât pentru distracție. Prin intermediul performanțelor lor, puteți obține un venit substanțial. În plus, există case de pariuri care se concentrează în mod special pe pariurile eSports.

Casele de pariuri cripto-friendly sunt cele care se specializează în pariurile eSports. Din acest motiv, acestea acceptă pariuri în Bitcoin și alte criptomonede. Aceasta a devenit o tendință comună în ultimii ani. În acest moment, nu este surprinzător faptul că pariurile pe eSports cu Bitcoin depășesc ocazional pariurile cu bani fiduciari. Mulți oameni sunt constrânși să treacă la monedele digitale de beneficiile și trăsăturile pozitive pe care le posedă criptomonedele.

Curse de cai

Acest sport a fost asociat de mult timp cu jocurile de noroc, iar în cea mai mare parte a istoriei, cursele de cai au fost sportul pe care s-a pariat cel mai mult. Cursele de cai sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai bogate evenimente sportive, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre puținele sporturi pe care se poate paria non-stop. Premiile mari în bani atrag mari spectatori și mari pariori.

Se estimează că se pariază anual peste 100 de miliarde de euro pe cursele de cai. Cea mai mare piață este, în mod neașteptat, Japonia, urmată de Marea Britanie și Australia.

Baschet

NBA este cea mai bună ligă de baschet din lume. Chiar și persoanele care nu știu despre cea mai bună ligă de baschet din lume, în special cele care nu joacă baschet, își plasează pariurile. Și toate acestea se datorează faptului că NBA are multe planuri financiare de succes.

Pariorii pot lua în considerare și Euroliga. Chiar dacă nu are aceeași popularitate ca NBA, pariurile din Euroligă sunt foarte răspândite în Europa.

Golf

Unul dintre sporturile care a cunoscut cea mai mare creștere în ultimii ani în ceea ce privește pariurile este golful. Este ușor de înțeles de ce acesta este favoritul pariorilor, având în vedere că există de obicei 78 de jucători pe teren la un moment dat și o mare varietate de opțiuni de pariere. Cu atât de mulți participanți pe teren și cu marile competiții care durează trei zile în loc de patru zile, cât durează majoratele, există mult mai multe oportunități, cote și rezultate potențiale decât în alte sporturi.

Fotbal american

Nu este surprinzător faptul că majoritatea pariorilor care pariază pe NFL sunt din Statele Unite, deoarece NFL este tratată ca o religie în această țară. NFL le oferă consumatorilor săi o gamă largă de opțiuni de pariere. În fotbalul american, totul este de conceput, chiar și spread-urile și moneylines.

Concluzie

Acestea sunt câteva dintre sporturile pe care se pariază cel mai mult. Dacă este prima dată când plasați un pariu, ar trebui să alegeți un sport care vă pasionează și pe care îl urmăriți cu regularitate, deoarece acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine subiectul și, în mod natural, vă va crește șansele de câștig. Nu vă fie teamă să folosiți mai multe surse, cum ar fi buletinele de știri și diverse fapte pertinente oferite de site-urile specializate în pariuri sportive, pentru a vă informa acțiunile de pariere. Cu toate aceste instrumente la dispoziția dumneavoastră, succesul ar trebui să fie iminent. Mult noroc!

Comments

comments

About the Author