Cel mai sângeros atac armat din istoria Americii! 50 de morți și peste 200 de răniți

Posted on Oct 2 2017 - 1:37pm by petre

O serie de împuşcături au fost raportate în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul în apropierea zonei unde se desfăşura un festival de muzică country, informează presa internaţională.

Potrivit New York Times, numărul morţilor se ridică la 50 de persoane şi la peste 200 de răniţi, în atacul armat de la concertul de muzică country

Suspectul ce a fost împuşcat de poliţie este Stephen Paddock.Las Vegas atac 31

Potrivit poliţiei, Paddock ar fi acţionat singur şi se presupune că nu ar fi avut niciun fel de legături cu vreo grupare militantă.

Autorităţile au transmis că se află în căutarea unei femei numite Marilou Danley. Poliţia nu a transmis însă detalii în privinţa eventualei suspiciuni că aceasta ar fi implicată în atac, dar femeia a fost descrisă ca fiind ”un asociat” al atacatorului.

Poliţia Metropolitană din Las Vegas a precizat că suspectul, un locuitor din Las Vegasul, a fost ucis de forţele de ordine.
Identitatea suspectului responsabil de atacul armat din Las Vegas, în urma căruia au decedat cel puţin 20 de persoane şi alte 100 au fost rănite, a fost dezvăluită de presa internaţională.

Atacatorul ar fi fost Geary Danley, acesta ar fi acţionat singur şi se presupune că nu ar fi avut niciun fel de legături cu vreo grupare militantă.

Autorităţile au transmis că se află în căutarea unei femei numite Marilou Danley. Poliţia nu a transmis însă detalii în privinţa eventualei suspiciuni că aceasta ar fi implicată în atac, dar femeia a fost descrisă ca fiind ”un asociat” al atacatorului.

Poliţia Metropolitană din Las Vegas a precizat că suspectul, un locuitor din Las Vegas, a fost ucis de forţele de ordine.

UPDATE 12.30 Mărturia miliardarului Dan Bilzerian, după atacul armat din Las Vegas

Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, se afla în mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra mulţimii, miliardarul înregistrând pe telefonul mobil momentele de panică ce au urmat atacului.

Fostul jucător de poker a reuşit să se filmeze în timp ce fugea din calea gloanţelor, alături de miile de oameni care participau la concert. Bilzerian a relatat şocat că o tânără, care se afla la câţiva metri de el, a fost împuşcată în cap.

”O fată tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o adevărată nebunie. E timpul să-mi iau arma şi să mă întorc”, a spus Bilzerian.

Comments

comments

About the Author