Cei mai trendy ochelari de soare pentru diverse activități

Posted on iun. 29 2023 - 3:38pm by petre

 

Ochelarii de soare au fost creați cu scopul de a ferii ochii de razele ultra violete, însă, odată cu trecerea timpului, avansarea tehnologiei, și evoluarea modei, aceștia au devenit un accesoriu iubit. Acum, ochelarii îmbină funcțiile de protecție cu stilul trendy și atrăgător. În rândurile ce urmează, vrem să vă prezentăm cele mai populare tipuri de ochelari de soare și să vă ajutăm să îi asortați cu îmbrăcămintea pentru diverse evenimente. Să începem!

 

O pereche potrivită de ochelari vă va ajuta să vedeți mai bine în condițiile de luminozitate puternică și în situații în care soarele se reflectă ușor. Puteți alege între lentile polarizate, precum cele întâlnite la ochlearii Ray Ban, heliomate, colorate, oglindă, sau gradient. Toate au funcționalități specifice cum ar fi că dispun de filtru UV 400 ce vă protejează împotriva cancerului de piele, își schimbă culoarea automat la lumină, devenind mai închise, sau servesc drept accesoriu la modă. Decizia în legătură cu modelul preferat stă la latitudinea dumneavoastră, gama de ochelari fiind una largă și vastă. Dar noi v-am promis că vă vom ajuta să asortați o pereche chic în funcție de diverse situații și activități, așa că să trecem la treabă.

 

Prima sugestie face referire la perechile de ochelari de soare potrivite pentru mersul la serviciu. În activitățile de zi cu zi, mersul la lucru este inevitabil, și de aceea ne dorim să fim cât mai confortabili și comozi până la finalul programului. Astfel, tindem să alegem ținute lejere, semi casual, cu o tentă de eleganță, în zilele cu ședințe importante. Modelele potrivite pentru astfel de situații sunt ramele wayfarer – model unisex, ce oferă un look classy cu accente de academie, ramele clubmaster – model unisex, ce oferă un look business, fără ramă inferioară, sau ramele rotunde – model unisex, ce oferă un look jucăuș și la modă. Fie că sunteți doamnă și veniți la serviciu purtând rochii sau fuste tip creion, sau pantaloni și cămăși vibrante, fie că sunteți domn și alegeți un outfit casual, cu blugi și cămașă cu mânecă scurtă, niciun model nu vă va dezamăgi. Veți inspira încredere atât colegilor cât și managerilor sau clienților mai dificili, și veți îmbina stilul business cu trendurile actuale.

 

O a doua sugestie vine cu situațiile precum ieșirile de weekend prin parc, cu familia sau prietenii. Fiind o activitate comună și relaxantă, plimbările în natură dau un aer fresh și lejer participanților la acțiune. De aceea, oamenii tind să se îmbrace în cele mai comode haine, cum ar fi treningurile, blugii sau salopetele, asortate cu tricourile sau bluzele preferate. Pentru o astfel de activitate sunt indicate ramele de ochelari de soare precum wayfarer, pentru că este o ramă clasică, pătrățoasă, și ușor de asortat, sau ramele aviator, pentru că inspiră mister cu accente de relaxare. Puteți chiar să alegeți niște lentile colorate sau gradient, pentru un look și mai vioi. Cu siguranță, optând pentru una dintre ramele menționate, veți atrage toate privirile.

 

A treia noastră sugestie ne duce cu gândul la ieșirile romantice în oraș, alături de persoana iubită. Pentru ca un date să fie reușit, pe lângă activitățile din ziua sau seara respectivă, mai este necesară și o îmbrăcăminte adecvată. Ca să vă impresionați partenerul, alături de pantalonii de piele și topurile decoltate, sau rochiile mini, mulate în cazul doamnelor, puteți asorta o pereche de ochelari cu rame de tip butterfly sau cat eye – pentru un look romantic și senzual. Iar în cazul domnilor, alături de blugii eleganți și cămașa neagră, satinată, întredeschisă, puteți asorta o pereche de ochelari cu rame de tip aviator – pentru un look misterios. Ca să vă surprindeți partenera, nu ezitați să îi aduceți și un trandafir, pentru un date de neuitat. Astfel, veți îmbina eleganța cu protecția împotriva razelor UV, într-un cadrul de poveste.

 

Ultima noastră sugestie în materie de rame de ochelari de soare potrivite diverselor evenimente ne duce cu gândul la vacanțe și concedii. Dacă plecați alături de familie, prieteni, sau doar de persoana iubită într-o destinație tropicală, în care vreți să vă bronzați, dar vă doriți și să vă feriți privirea de soare, vă recomandăm ramele de tip butterfly, în cazul doamnelor, sau cele rotunde, ca model unisex. Aceste rame pot fi asortate și în mod touristy, având un look jucăuș și modern. Doamnele le pot potrivi la o rochie de plajă și sandale înflorate, iar domnii, la un set de shorts și cămașă de in cu adidași de pânză. Gândiți-vă numai la amintirile frumoase pe care le veți retrăi din fotografii și la cum, datorită ochelarilor potriviți, ați reușit să vă protejați vederea. Astfel, vă veți întoarce acasă cu un bronz de invidiat și poate chiar o pereche nouă de ochelari dintr-un butic cu accesorii tradiționale.

 

Acum că ați aflat sfaturile noastre în materie de modă îmbinată cu utilitatea, nu vă mai rămâne decât să căutați în mediul online modelul preferat de ochelari de soare, să îl rezervați în magazin, și să profitați de ofertele de vară care vă vor lăsa să vă bucurați în voie de activitățile la soare. Happy shopping!

Comments

comments

About the Author