Cei 13 români care au șocat Spania! Liderul lor a primit 44 de ani de închisoare VIDEO

Posted on dec. 30 2015 - 9:12pm by petre

Peste 40 de ani de închisoare pentru proxenetism: este pedeapsa primităde un român, liderul unei grupări de crimăorganizatăcare se ocupăcu exploatarea sexualăa femeilor. Proxenetul tatua coduri de bare pe corpul tinerelor pe care le obliga săse prostitueze. Alături de el,  au mai fost condamnate soția, fiica și alte rude.

44 de ani de închisoare a dictat Tribunalul Suprem din Spania drept pedeapsăîn cazul lui Iulian T., alias „Neluțu”, liderul unui grup de proxeneți care a șocat opinia publicăspaniolăîn urmăcu 4 ani.

Totul a început cu o acțiune a poliției spaniole, prin care a reușit săelibereze o tînărăde 19 ani care încercase săscape de sub controlul proxeneților români.

Fusese prinsăla scurt timp de aceștia iar ceea ce a urmat pare scenariul unui film de groază. Tînăra a fost bătută, rasăîn cap și legatăzile în șir de calorifer, fărăsăfie alimentată. Așa au găsit-o polițiștii spanioli care au făcut 22 de arestări și 5 percheziții în apartamentele grupului de proxeneți.

Tribunalul Suprem a dictat pedepse cu închisoare pânăla 31 de ani și pentru alți 13 membri ai rețelei Neluțu, inclusiv pentru fiicăși soția acestuia.

Grupul controla prostituția în mai multe puncte cunoscute din Madrid, unde tinerele care erau luate cu promisiuni false de la familii sărace din România ajungeau săse prostitueze în beneficiul proxeneților.

Condamnarea acestora a fost posibilătocmai datoritătinerelor care au depus mărturie, prin sistemul martorilor protejați, și care au dezvăluit violențele la care erau supuse de membrii clanului.

Instanța spaniolăa subliniat faptul căprobele indicăo dorințăclarădin partea condamnatului de a provoca suferințăși de a găsi plăcere în acest lucru.

sursa: TVR Detalii, de la corespondentul TVR de la Madrid, Felix Damian

Comments

comments

About the Author