Cea mai mare uzină chimică a Rusiei, mistuită de flăcări VIDEO

Posted on apr. 23 2022 - 6:58pm by petre

Un incendiu uriaș a izbucnit la cea mai mare uzină chimică a Rusiei. Imaginile surprinse la fața locului arată fumul gros care iese din fabrica Dmitrievsky, situată în orașul Kineshma, la aproximativ 40o de kilometri est de capitala Moscova. Uzina este cel mai mare producător de solvenți chimici din țară și se află la aproximativ 950 km de granița cu Ucraina.

Al doilea incendiu misterios în Rusia. Arde cea mai mare uzină chimică a țării
Incendiu masiv la cea mai mare uzină chimică din Rusia, la doar câteva ore după ce o instituție militară a luat foc, omorând șapte persoane.

În prezent, nu se știe ce a provocat incendiul, dar are loc în aceeași zi în care a luat foc Institutul de Cercetare pentru rachete din Rusia. Cel puțin șapte oameni și-au pierdut viața și alți 30 au fost răniți.

Ce este fabrica Dmitrievsky
Uzina chimică Dmitrievsky se descrie ca fiind cel mai mare producător de acetat de butil și solvenți industriali din Rusia și Europa de Est. De asemenea, este furnizorul unei game largi de produse chimice și petrochimice în Federația Rusă și în lume. Produsele sale sunt folosite în industria vopselei și lacurilor, cauciucului, pielii și alimentației. Imaginile cu flăcările au fost distribuite masiv pe rețelele sociale, dar autoritățile încă nu au confirmat dacă există victime, scrie The Mirror.

Comments

comments

About the Author