Ce va face LIDL anul acesta în România și ce salarii oferă angajaților!

Posted on Feb 21 2017 - 1:38pm by petre

Lanțul german de magazine Lidl, pentru care lucrează în prezent circa 5.000 de angajaţi în cele 200 de magazine din România, anunță că va angaja încă 500 de persoane anul acesta în țară, ca urmare a planurilor de extindere.

În plus, se preconizează și creșteri salariale.

Potrivit reprezentanților LIDL România, citați de Ziarul Financiar, reţeaua este în continuă expansiune şi anul acesta este planificată deschiderea în România a aproximativ 10 magazine. În acest moment, spun cei de la Lidl, niciun angajat din companie nu câştigă mai puţin de 2.200 lei brut (1.570 de lei net – n.red.), sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie va creşte la 2.315 lei (1.650 de lei net – n. red.), cu bonuri de masă incluse.

Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani în companie, salariul creşte în fiecare an. Astfel, salariul unui lucrător comercial sau al unui comisionar din depozit poate ajunge în cel de-al treilea an de activitate la 3.115 lei brut (2.185 de lei net), sumă ce include tichetele de masă.

„Salariul unui manager de magazin poate ajunge la 7.000 de lei brut (4.910 lei net). Mai mult, toţi managerii de magazin au ca beneficiu maşină de serviciu pe care o pot folosi şi în interes personal, în timpul liber“, au mai spus reprezentanţii Lidl, citați de Ziarul Financiar.

sursa: ZF .ro

Comments

comments

About the Author