Ce va face LIDL anul acesta în România și ce salarii oferă angajaților!

Posted on feb. 21 2017 - 1:38pm by petre

Lanțul german de magazine Lidl, pentru care lucreazăîn prezent circa 5.000 de angajați în cele 200 de magazine din România, anunță că va angaja încă 500 de persoane anul acesta în țară, ca urmare a planurilor de extindere.

Înplus, se preconizeazăși creșteri salariale.

Potrivit reprezentanților LIDL România, citați de Ziarul Financiar, rețeaua este în continuă expansiune și anul acesta este planificată deschiderea în România a aproximativ 10 magazine. Înacest moment, spun cei de la Lidl, niciun angajat din companie nu câștigă mai puțin de 2.200 lei brut (1.570 de lei net – n.red.), sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie va crește la 2.315 lei (1.650 de lei net – n. red.), cu bonuri de masă incluse.

Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani în companie, salariul crește în fiecare an. Astfel, salariul unui lucrător comercial sau al unui comisionar din depozit poate ajunge în cel de-al treilea an de activitate la 3.115 lei brut (2.185 de lei net), sumă ce include tichetele de masă.

„Salariul unui manager de magazin poate ajunge la 7.000 de lei brut (4.910 lei net). Mai mult, toți managerii de magazin au ca beneficiu mașină de serviciu pe care o pot folosi și în interes personal, în timpul liber“, au mai spus reprezentanții Lidl, citați de Ziarul Financiar.

sursa: ZF .ro

Comments

comments

About the Author