Ce spune Raed Arafat despre fotografiile cu el fără mască în supermarket

Posted on apr. 5 2021 - 6:52pm by petre

Pe rețelele sociale a început să circule, luni, un set de fotografii cu Raed Arafat surprins aparent într-un magazin cu o plasă de cumpărături și fără a purta mască pe față.

Cei care au postat imaginea susțin că șeful DSU nu respectă regulile de protecție sanitară și că fotografiile sunt recente.

În replică, secretarul de stat Raed Arafat a postat pe pagina sa de Facebook un text prin care arată că în fotografiile respective era cu 15 kg mai solid decât este acum, ceea ce, spune el, înseamnă că fotografiile sunt realizate cu mult timp în urmă.

„Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari care folosesc o poza cu mine la cumparaturi, fara masca, insinuand ca ar fi o poza recenta in contextul deplasarii mele intr-o misiune oficiala in afara Romaniei. Tin sa aduc la cunostinta celor care au vazut aceasta poza in diferite postari, ca poza nu este una recenta, fiind de mai mult decat un an, cand purtarea mastii nu era obligatorie.

Ca sa fac si o gluma, intre ziua in care a facut cineva poza respectiva si ziua de astazi, sunt cu aprox. 12 kg mai putin!

Cei care incearca din rasputeri sa ma denigreze, cu siguranta vor continua sa faca acest lucru lansand informatii false peste tot si cu oricare ocazie pe care o au. Am increderea ca marea parte a populatiei stiu acest lucru deja!” a scris Arafat pe Facebook.

Comments

comments

About the Author