Ce se întâmplă cu șoferul beat și fără permis care a spulberat șase copii pe zebră –

Posted on dec. 23 2022 - 11:24pm by petre

 

Șoferul în vârstă de 19 ani, din Aninoasa, a urcat la volan fără să aibă permis de conducere şi după ce consumase alcool. Tânărul a fugit de la fața locului, după ce a lovit copiii, fiind prins la scurt timp de polițiști.

El este acuzat acum de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului unui eveniment rutier fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

 

Cei şase copii care au fost accidentaţi miercuri seară, în timp ce traversau strada prin loc marcat, aveau vârste cuprinse între 11 şi 14 ani. Ei se întorceau de la un banchet de la școală.

„Având în vedere leziunile provocate, avea viteză foarte mare. Nu cred că au fost urme de frânare pentru că toți pacienții aveau leziuni grave. Deci ca să provoci astfel de leziuni, trebuie să intri cu o viteză foarte mare. Copiii ăștia au fost spulberați pe trecerea de pietoni”, a declarat Valeria Filimon, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara pentru Gazeta de Dimineață.

Joi, unul dintre minori, în vârstă de 11 ani, a murit la secţia de Terapie intensivă a spitalului din Petroşani.

Alţi trei copii au fost transferaţi la un spital din Timişoara. Ceilalţi doi răniţi au rămas internaţi la Petroşani şi au fost vizitaţi de prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian, şi de primarul municipiului, Tiberiu Iacob-Ridzi.

 

Comments

comments

About the Author