CE NEBUNIE! Un puștan o lovit cu mașina un polițist și l-a târât pe capotă 20 de metri! VIDEO

Posted on Mar 12 2017 - 3:08am by petre

Şoferul în vârstă de 22 de ani care a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă 20 de metri după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj şi distrugere, informează agenția națională Mediafax.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că bărbatul este R.H., el fiind arestat după ce a fost reţinut pentru 24 de ore.

Şoferul în vârstă de 22 de ani care a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă 20 de metri după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj şi distrugere, el urmând să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că bărbatul este Roni Herşcovici, el fiind reţinut după ce a fost audiat timp de aproape opt ore la Poliţia Capitalei.

Bărbatul este, potrivit sursei citate, fiul unui traficant de droguri, care a fost prins in 2001, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, avînd asupra lui un adevarat depozit de comprimate de Ecstasy.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author