Ce mai furăromânii din magazine?

Posted on mai 11 2015 - 12:07pm by petre

Trei persoane sunt cercetate de polițiști dupăce au fost depistate în timp ce sustrăgeau bunuri din societăți comerciale. Pentru a preveni comiterea acestor genuri de furturi, polițiștii timișeni transmit câteva recomandări.

La data de 08 mai a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați despre faptul căun bărbat de 34 de ani, din municipiul mai sus menționat, a fost reținut de agenții de pazăai unui supermarket, în timp ce sustrăgea bunuri.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat căbănuitul a fost depistat dupăce a trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse cosmetice neachitate, în valoare de aproape 300 de lei.

~

Încursul aceleiași zile, polițiștii Secției 5 Timișoara, au întocmit acte procedurale pe numele unei femei care a fost depistatăde agenții de pazăai unui supermarket, dupăce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa produse în valoare de 240 de lei,  neachitate.

~

La data de 10 mai a.c., polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați despre faptul căo femeie de 42 de ani a fost reținutăde agenții de pazăai unei societăți comerciale în timp ce sustrăgea bunuri.

La fața locului, polițiștii au constatat căfemeia a fost depistatădupăce a trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare neachitate, în valoare de 740 de lei.

Întoate cazurile, polițiștii au întocmit pe numele persoanelor depistate dosare penal pentru furt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Comments

comments

About the Author