Ce face LIDL de la 1 octombrie, nu s-a mai pomenit în comerțul din România

Posted on Oct 19 2016 - 11:00am by petre

Discounterul german, care are în România circa 4.000 de salariaţi, a majorat de la 1 octombrie salariul minim în companie, astfel că orice angajat cu normă întreagă, fie că lucrează în magazine sau în depozit, câștigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), sumă ce include şi bonurile de masă. În primăvara acestui an salariul minim brut în ca­drul companiei era de 1.697 de lei, sumă ce cu­prinde şi bonurile de masă.

Salariul minim pe economie este 1.250 de lei brut, iar cel mediu depăşeşte 2.800 de lei brut.

„Intenţionăm să dezvoltăm pachetele salariale şi de beneficii în continuare, acestea reprezentând o prioritate pe termen lung pentru noi. În consecinţă, vom continua să investim în dezvoltarea personală şi profesională a colegilor noştri (…)“, a declarat Frank Wagner, preşedin­tele consiliului de conducere al Lidl România, citat de Ziarul Financiar.

Un lucrător comercial sau un lucrător din depozitele Lidl poate ajunge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse, spun oficialii companiei.

Salariul net depăşeşte astfel 2.100 de lei. Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an.

Sursa: ZF.ro

Comments

comments

About the Author