Ce face Carrefour la București

Posted on iun. 3 2015 - 8:44pm by petre

Magazinul Market este o nouăformăde comerț care se caracterizeazăprintr-o serie de atribute cu ajutorul cărora se diferențiazăde hipermarket:

Carrefour deschide joi, 4 iunie 2015, un nou supermarket în București, ridicând numărul total de magazine în acest format la 96.

Noul supermarket, Market Bd. Bucureștii Noi 20-28, își așteaptăclienții cu o echipăde profesioniști gata săofere o experiențăde cumpărături cât mai plăcută!

Modelul comercial se axeazăpe o gamăde aproximativ 4.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Date cheie despre supermarket-ul Market Bd. Bucureștii Noi 20-28:

1.    Adresă: Bulevardul Bucureștii Noi nr. 20-28, București

2.    Plaja orarăde deschidere:

·    Luni – Sâmbătă: 7:30-23:00

·    Duminică: 7:30-23:00

3.    Gama de produse: 4.000

4.    Suprafața magazinului: 436 m²

5.    Contact magazin:

1.    Tel.: 0374.477.101

2.    Fax: 0374.477.102, 0374.477.103

6.    Locuri de parcare gratuite: 10

Gama de servicii a noului Market include:

Apel gratuit pentru clienții Carrefour care doresc săafle diferite informații legate de produsele, serviciile disponibile, precum și alte informații utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii;

Multiple modalități de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronicăprepay.

Magazinul Market este o nouăformăde comerț care se caracterizeazăprintr-o serie de atribute cu ajutorul cărora se diferențiazăde hipermarket:

rapiditate la case: întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie săfie un atuu. Înplus, ne angajăm săfie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacăeste cazul.

prospețime și calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel încât clienții Carrefour săgăseascăzilnic produse de calitate și foarte proaspete. Înacest sens, Market schimbăsau ramburseazăîn 7 zile suma platităpentru un produs dacăacesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfacție sau rambursare!„.

produse Marca Proprie Carrefour. “Economisești și ai și calitate!„: Market oferăîn gama sa peste 1.000 de produse marcăproprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic fațăde prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate.

aproape de casă: este primul atribut care diferențiazăsupermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie sădevinăun vecin de încredere, unde gasești zilnic, tot ce ai nevoie.

produse bio și dietetice: Market include în gamăși produse speciale pentru sănătatea clienților săi.

fructe și legume: Tot la același nivel, gama de produse include și o varietate de fructe și legume, majoritar din România, de o calitate impecabilăși de o prospețime controlatăzilnic de către echipele care se ocupăde controlul calității.

profesionalismul echipelor: Noul supermarket funcționeazăcu o echipăde profesioniști, bine formați, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților, zilnic.

Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. Înfiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamălargăde produse și servicii la prețuri echitabile.

ÎnRomânia, Grupul Carrefour va număra 178 de magazine dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 96 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

sursa: comunicat Carrefour Romania

Comments

comments

About the Author