CARNAGIU pe șosea! Șase morți și patru răniți într-un teribil accident

Posted on iun. 12 2015 - 11:22am by petre

Șase persoane au murit și alte patru au fost rănite, vineri dimineață, într-un accident produs pe DN 7, în Arad, dupăce un autoturism în care se aflau șapte persoane a lovit o altămașinăși apoi s-a ciocnit frontal cu un TIR, ajungând sub cabina automarfarului, iar traficul este blocat complet.salvare mare

Șoferul care a cauzat accidentul din județul Arad în urma căruia șase persoane și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite ar fi adormit la volan, conform primelor cercetări făcute de polițiști, iar traficul pe DN 7 a fost reluat dupăaproximativ trei ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Ovidiu Liber, din primele cercetări făcute la locul accidentului produs pe DN 7, lângălocalitatea Conop, rezultăcănu existăurme de frânare ale autoturismului în care se aflau șapte persoane și care s-a ciocnit frontal cu un TIR.

Astfel, polițiștii cred cășoferul a adormit la volan și mașina a ajuns pe contrasens, unde a acroșat un alt autoturism, în care se aflau trei persoane, dupăcare s-a izbit frontal de un automarfar.

Cercetările au durat aproximativ trei ore, timp în care traficul pe DN 7 a fost complet blocat. Traficul ușor a fost deviat pe DJ 682 Lipova-SĂƒvârșin, însăpe DN 7 s-au format coloane de vehicule pe câțiva kilometri pe ambele sensuri de circulație.

Referitor la starea răniților, medicii spun căcei trei adulți aflați în a doua mașinăimplicatăsunt în afara pericolului, având răni ușoare.

Din autoturismul care s-a izbit de TIR a supraviețuit doar o fetițăde trei ani, care este în stare foarte gravă.

„Fetița a suferit o fracturăde femur, dar și numeroase alte traumatisme interne și externe. Este în stare critică, intubată, ventilatămecanic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de UrgențăArad, Monica Puticiu.

Accidentul a avut loc, vineri dimineață, pe DN 7, în zona localității arădene Conop, unde șoferul unui autoturism, în care se mai aflau șase pasageri, a pierdut controlul volanului dupăce a acroșat o mașinăcare circula din sens opus, ulterior ciocnindu-se frontal cu un TIR tot de pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență(ISU) Arad, George Pleșca, la locul accidentului au fost trimise autosanitare SMURD și un echipaj de descarcerare.

Medicii au găsit douăfemei și patru bărbați morți, aceștia fiind încarcerați în autoturismul care a ajuns sub cabina TIR-ului, iar un copil a fost transportat la spital cu răni grave.

Victimele se aflau într-un autoturism cu numere de Mureș, care se deplasa dinspre Arad spre Deva, mașina fiind plinăcu bagaje, astfel căpolițiștii cred căoamenii se întorceau în țară.

Alte trei persoane, aflate în al doilea autoturism implicat, au fost rănite și au primit îngrijiri medicale.

Polițiștii cerceteazăîmprejurările în care șoferul mașinii cu numere de Mureș, care a decedat, a provocat accidentul.

Înurma accidentului, traficul pe DN 7 a fost blocat complet în zona localității Conop.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author