Carnagiu în centrul Romei! Romi romani au intrat în plin cu mașina într-un grup de oameni! O filipinezăa murit, opt persoane rănite

Posted on mai 28 2015 - 11:13pm by petre

Trei adolescenți de etnie romăau produs un grav accident, miercuri seară, în centrul orașului Roma. Refuzând săopreascăla semnalul carabinierilor, șoferul unui vehicul Lancia Lybra a lovit cu mare vitezănouăpersoane, în zona Mattia Battistini (Boccea) din Roma. Una dintre persoane – o imigrantăfilipinezăde 44 de ani – a murit pe loc. Opt persoane au fost rănite, trei fiind în stare gravă.

PotrivRom acident4it unor surse citate de site-ul ContattoNews.it, cei trei romi implicați în accident ar fi origine romînă. Informația nu a fost confirmatăde autorități.

O adolescentăde 17 ani a fost reținută, iar ceilalți doi suspecți sunt dați în urmărire. Poliția a efectuat percheziții în tabere de nomazi din zona Cesare Lombroso (Aurelio).

Femeia moartăîn urma accidentului este o imigrantădin Filipine, care avea 44 de ani.Roma acciden 3

Incidentul a declanșat reacții de furie pe rețelele de socializare, mulți dintre utilizatori postând comentarii rasiste și amenințări, referitoare la faptul căsuspecții sunt romi.

Poliția din Roma cautădoi suspecți de etnie romăcare se aflau într-un autovehicul ce a accidentat mortal o imigrantăfilipinezăși a rănit alte opt persoane, declanșând o serie de reacții aprinse pe rețelele de socializare, relateazăagenția ANSA în pagina electronică.

Tînăr moldovean, rănit în gravul accident produs în RomaRoma accident tigani

Un cetățean moldovean se numărăprintre persoanele rănite în accidentul rutier produs în centrul Romei, provocat de romi de origine românăcare fugeau de poliție, informeazăsite-ul ziarului La Repubblica.

O filipinezăîn vârstăde 44 de ani a murit pe loc dupăce a fost lovităde mașina romilor. Alte opt persoane au fost rănite: este vorba de un cetățean moldovean în vârstăde 22 de ani, de doi filipinezi, de trei italieni și de doi francezi.

Dupăincident, autoritățile italiene au luat măsuri speciale de securitate în taberele de romi de la periferia Romei, de teama represaliilor cu caracter rasist.Roma accident

UPDATE – Cei trei romi implicați într-un grav accident produs la Roma, soldat cu un mort și opt răniți,  NU sunt de origine romînă, afirmăsurse din media peninsuară, ci ar aparține unui celebru clan de origine bosniacă.

sursa: mediafax, foto corriere.it

Comments

comments

About the Author