Carmen, o studentă de 19 ani, găsită moartă în camera de cămin – Poliția a deschis o anchetă

Posted on mai 2 2021 - 3:33pm by petre

Oamenii legii au început o anchetă după ce o tânără de 19 ani, din Botoşani, a fost găsită moartă într-o cameră dintr-un cămin studenţesc din campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că fata a fost găsită sâmbătă seara de portarul căminului T18, după ce acesta a fost contactat de părinţii îngrijoraţi că tânăra nu răspunde la telefon.

“Aseară, în jurul orei 19,50, am fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a decedat într-un cămin din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificat cadavrul tinerei.

 

ÎTotuşi, după primele informaţii din anchetă se pare că studentă se numeşte Carmen Macovei şi avea 19 ani. Era în anul 1, studentă la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatica Aplicată Iaşi din cadrul Universităţii Tehnice ” Gheorghe Asachi ” din Iași.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat, pentru AGERPRES, Ioana Bîlea, purtător de cuvânt la IPJ Iaşi.

sursa foto: BZI

Comments

comments

About the Author