Când va fi curățenia generalăde primăvarăla Timișoara

Posted on mart. 14 2016 - 12:03pm by petre

Când va fi curățenie generalăde primăvarăla Timișoara

Primăria municipiului Timișoara în colaborare cu RETIM Ecologic Service SA organizeazăîn perioada 04 – 19 aprilie 2016 tradiționala campanie de curățenie generalăde primăvară.

Ca de fiecare data în prima săptămână(04-10 aprilie) se acționeazăîn zona situatăla nord de Canalul Bega, iar începând din 11 aprilie se va acționa în zona situatăla sud de Canalul Bega. Este interzisăscoaterea și depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc, a deșeurilor vegetale rezultate din curățirea arborilor de pe aliniamentele stradale și a spațiilor verzi din jurul imobilelor mai devreme de o zi fațăde cea în care este programatăcolectarea. De asemenea este interzisădepunerea deșeurilor dupăziua în care este programatăcolectarea în zonele și cartierele din municipiul TimiÅŸoara.

Proprietarilor de imobile (case individuale), asociațiilor de proprietari/locatari, instituțiilor publice, agenților economici le revine obligația sădepunăîn ordine, la bordura carosabilului, fărăa împiedica circulația, resturile provenite din tăieri de corecție, ramuri tăiate la dimensiuni de maxim 1 metru și legate în snopi, deșeurile și obiectele ce se colecteazăîn cadrul campaniei ecologice de primăvară.

Se interzice proprietarilor de imobile (case individuale), asociațiilor de proprietari/locatari, instituțiilor publice, agenților economici scoaterea și depozitarea pe domeniul public în cadrul curățeniei generale de primavarăa deșeurilor rezultate din amenajări interioare și a deșeurilor rezultate din curățirea pivnițelor și a podurilor (moloz, praf de cărbune, țigle, cărămizi, faianțăși gresie sparte).

Comments

comments

About the Author